Jóga a wellness v Nových Hradech

25.01.2019 18:00

Dopřejte si relaxační víkend s jógou, wellness a polopenzí v nápaditě zrenovovaném hotelu Rezidence v jihočeských Nových Hradech. Čeká vás lekce jin jógy, vinyasa jógy, restorativní jóga a hatha jógy se Šárkou Sodkovou, regenerace v krásném wellness, plavání v bazénu... 
Součástí hotelu je příjemná restaurace. Podávají se zde chutné a bohaté snídaně formou švédských stolů. Večeři si budeme vybírat ze tří pokrmů a konzumace ze salátového baru je neomezená. 
Program si budete moci obohatit procházkami do přírody či po malebných Nových Hradech ležících v Novohradských horách v jižních Čechách, poblíž hranic s Rakouskem. Určitě nevynecháme Terčino údolí s jeho vodopádem. Příroda plná hustých lesů a potůčků patří k jedné z nejzachovalejších částí přírody v České republice. Pokud bude sníh, budeme moci vyrazit i na běžky;)

K jógovému programu:

V pátek navečer nás čeká jemná jóga, kde se naladíme na celý víkend a zaměříme s na zbavení se napětí a stresu - fyzického i psychického. 
Sobotu začneme sekvencí na vlně dechu - tedy vinyásou a v podvečer zpomalíme a půjdeme více do hloubky v restorativní praxi jin jógy.
V neděli ráno si pak dopřejeme hatha flow - plynulou kombinaci aktivních a relaxačních ásan a chybět nebude ani pranayama.

Na své si přijdou jak začátečníci, tak i pokročilejší jogíni - základem bude vnímání sebe sama v daný moment, zkusíme prociťovat obsah, tedy to ce se děje uvitř, alepoň tolik jako formu (fyzickou podobu ásany), což nám dovolí ponořit se i do hlubších sfér jógové praxe.

Víkend pořádá CK Capro, přihlašovat se můžete již nyní přes web: https://www.dovolena-cviceni.cz/zajezdy/ceska-republika/nove-hrady/wellness-hotel-rezidence/vikend-s-jogou-wellness-a-polopenzi-se-sarkou-soudkovou-program-b-2.html

Více o hotelu Rezidence zde: https://wellness-hotel-rezidence.hotel.cz